Tlf: +45 23 47 95 50
logo
Forside Om os Eftersyn Rådgivning Dunlop Hiflex GRANIT Maskiner Kontakt

Dunlop Hiflex
Officiel Dunlop Hiflex forhandler


Dansk Hydraulik & Industriservice ApS er officiel forhandler og partner for Dunlop Hiflex som er en af markedets mest etablerede leverandører af højkvalitets gummislanger og koblinger til hydraulisk slange, industrislange, pneumatik, transmission, industri gummi og hydrauliske værktøjer, og som leverer både til eftermarkedet og OEM-sektoren.

Dunlop Hiflex fremstiller industrislanger, der kan håndtere næsten alt fra den enkleste PVC vandslange til højteknologiske gummislanger til offshoreindustrien. Materialer og egenskaber tilpasses i henhold til kravspecifikation, og mange Dunlop Hiflex slanger er specielt designet til krævende anvendelser til transport af kemikalier, olier, beton, affald, mad og damp med egenskaber som fleksibel, modstandsdygtig over for højt tryk og trykstigninger, men også at være modstandsdygtige overfor.

KVALITET
Dunlop Hiflex er en del af den globale Alfagomma koncern, hvis kvalitetssystem sikrer, at kunderne altid får samme service og kvalitet. Dunlup Hiflex er pionerer inden for udvikling af innovative produkter af høj kvalitet, hvor test og produktudvikling er en vigtig del. Materialer og egenskaber tilpasses efter kravspecifikation og produktudviklingen hos moderselskabet i Italien, sammen med de avancerede testlaboratorier, sikres produktkvaliteten.

Dunlop Hiflex
Arbejder for løbende kvalitetsforbedring af produkter, processer, service og miljø stræber efter høj service og leverer produkter af høj kvalitet er ISO 9001 kvalitetscertificeret Hos Dansk Hydraulik & Industriservice ApS er vores filosofi at være tæt på vores kunder, dette for at sikre høj service og levering af produkter af høj kvalitet. Sammen med Dunlop Hiflex tilbyder vi en komplet løsning for at sikre kvaliteten fuldt ud - kontakt os allerede i dag, så hjælper vi dig godt på vej.

Stort sortiment
Uanset om du søger gummi slanger, termoplast slanger, PTFE slanger eller specielle slanger med helt unikke krav til tryk, bøjningsradius, slid eller temperatur så er vi klar med råd og vejledning.

Vi har markedest bredeste og mest komplette sortiment af slangekoblinger, alle med bedste pasform og af høj kvalitet! Vi har koblinger til alle systemer (BSP, DKO, JIC, ORFS, NPT, UNF m.fl.).

Koblingerne fra Dunlop-Hiflex kan inddeles i tre kategorier:

Standardserien til både flettet og spiralviklet slanger til brug for applikationer med normalt tryk.

Powertrak serien til spiralviklet slanger til brug for applikationer med krævende (høj)tryk.

Interlock serien til spiralslanger til brug for applikationer med højt- og pulserende tryk.


Vi har et komplet sortiment af adaptere og overgange fremstillet af automatstål med CR6-fri overfladebehandling, eller syrefast stål. Vi kører med flere forskellige gevind typer, som for eksempel: BSP, JIC, M, NPTF, UNF, ORFS, for eksempel lige, 45 grader eller 90 grader.

Inden for skærrings koblinger tilbyder vi hele VOSS sortimentet af DIN fittings. Materialet er standard stål med VOSS coat overfladebehandling eller syrefast stål. Vi kan også tilbyde det unikke ZAKO sortiment, et system der byder på lavere samlede omkostninger, da svejsning elimineres og samligstiden reduceres.

Vi tilbyder en bred vifte af hydraulikrør i dimensioner fra 4 til 65 mm. Rørerne kan leveres i enten CR6 frit materiale eller syrefast stål (iflg SS2348), rørerne forefindes i flere forskellige overfladebehandlinger og rørholderne er fremstillet iht. DIN3015 i Alu og PP/PA. Plader og skruer er af standard stål eller syrefast stål.

Sidst men ikke mindst tilbyder vi også en række maskiner og tilbehør til slange montering. Vi kan tilbyde produkter fra flere anerkendte mærker, der alle garanterer kvalitet og pålidelighed.

Mangler du en slangepresser, skrælle- og skæremaskine, et slangestativ eller måske en monteringsmaskine, så kontakt os gerne for et godt tilbud!
Vores team af hydraulikmontører er til rådighed 24/7- dette både hverdag som nat og weekend!

Kontakt os for yderligere information:
Salg/Service
Tlf: 23 47 95 50
Email: service@dkhi.dk