Tlf: +45 23 47 95 50
logo
Forside Om os Eftersyn Rådgivning Dunlop Hiflex GRANIT Maskiner Kontakt

Eftersyn, service & reparationer
Dansk Hydraulik & Industriservice har mange års erfaring inden for en bred vifte af specialiserede områder inden for hydraulik og service.

Som selvstændigt selskab under en større dansk koncern, håndterer vi alt fra daglige reparations- og serviceopgaver til hovedentrepriser på alt fra specialbyggede kranbiler til broklapper og komplette færgelejer. Vi udfører naturligvis også helt simple opgaver som for eksempel udskiftning af slanger, kort sagt så udfører vi stort set alt!

Herunder vil vi beskrive nogle af de mange forskellige opgaverne vi udfører, kontakt os gerne selv om netop den opgave du skal have udført ikke er listet op herunder.

Lovpligtigt årligt eftersyn
Arbejdstilsynet stiller krav om, at kraner løfte- og anhugningsgrej, kæder, taljer, stropper, lifte, entreprenørmaskiner osv. skal testes og kontrolleres af sagkyndige mindst én gang hver 12. måned.

Dansk Hydraulik & Industriservice ApS har i 20 veludrustede test-og servicevogne, som kører i hele Danmark.
Lovpligtige eftersyn udføres efter arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14.12.1992 og afsluttes altid med at forsyne alt godkendt udstyr med eftersynsmærkater, ligesom der umiddelbart efter testen ligger individuelle certifikater klar i vores unikke rapporteringssystem

Løftegrej og løfteudstyr
Løftegrej benyttes som en sikker og uundværlig forbindelse mellem den byrde der skal løftes og selve løfteredskabet (ofte en krankrog). Løftegrejet er eksempelvis: et kædesæt, en rundsling, et løftebånd, kædetaljer, løfteåg m.v. Løftegrej bør altid have et eftersyn mindst én gang om måneden på brugerniveau samt et hovedeftersyn hver 12. måned udført af en sagkyndig.

Kravet om hovedeftersynet hver 12. måned og det månedlige eftersyn følger af Arbejdstilsynets bekendtgørelse 1109 af 15. december 1992 §14 samt At-meddelelse 2.02.10 om anhugningsgrej.

Kraner
Kranservice hos Dansk Hydraulik & Industriservice omfatter test og service af alle typer og mærker inden for kraner. Vores ansatte har den fornødne ekspertise og vi imødekommer dine behov, vores team af hydraulikmontører er til rådighed 24/7- dette både hverdag som nat og weekend!

Vi udfører eftersyn og service af alle typer værkstedskraner, trailer-kraner, traverskraner, vægsvingkraner, lastbilkraner, portalkraner, søjlesvingkraner, bæltekraner samt alle typer taljer f.eks. eltaljer, hydrauliske taljer, lufttaljer og alle typer spil f.eks. elektriske-, hydrauliske- og wirespil.

Kravet om 12-måneders eftersyn og 10-års hoved eftersyn er fastsat i Arbejdstilsynets bekendtgørelse 1101 af 14. december 1992 om hejseredskaber og spil §§ 22-24.

Løfteåg og vakuumløftere
Vi udfører eftersyn og service af alle typer vakuumløftere og løfteåg. I modsætning til et eftersyn på en kran, hvor en fast del af eftersynet er prøvebelastning, så prøvebelastes de fleste vakuumåg og løftere ikke på traditionel vis. Dette eftersom de i stedet testes for deres evne til at holde luft, hvilket er der hvor man måler deres bæreevne.

Det lovpligtige eftersyn af vakuumløftere og vakuumløfteåg er er fastsat i arbejdstilsynets bekendtgørelse 1101 af 14. december 1992.

Cylindre
Vi tilbyder reparation og service at hydraulik-cylindre, vi tilbyder også at special fremstille hydrauliske cylindre på special mål til ethvert formål.Vi har et stort lager i pakninger og kan derfor altid yde en hurtig service for at begrænse nedetiden.

Hydraulik-slanger
Vi fremstiller hydrauliske slanger af enhver type, til ethvert formål. Vi er hydraulikspecialister og vi ved præcis hvilken løsning der er optimal på en given opgave, med øje for såvel driftssikkerhed som rentabilitet. Vi har mulighed for at fremstille slanger såvel på vores værksted som i én af vores servicevogne.

Færgelejer, broklapper og specialbyggede kranbiler
Vi håndterer alt fra daglige reparations- og serviceopgaver til hovedentrepriser på alt fra specialbyggede kranbiler til broklapper og komplette færgelejer, vi er gearet til selv de største hydrauliske anlæg og komplette konstruktioner.

Offshore service
Service og reparation offshore stiller helt særlige krav til kvaliteten af det arbejde der udføres og netop det har vi stor erfaring med hos Dansk Hydraulik & Industriservice, vi ved hvor vigtigt det er for den kontinuerlige drift at alt arbejdet udføres korrekt i det barske miljø havet byder.

En anden faktor der er vigtig at tage i betragting er, at det er særdeles kostbart at løse opgaver til søs, dette uanset om der er er tale om egentlig operationel drift eller om fragt. Alt er udsat for en ekstraordinær høj belastning og ekstraordinært barskt miljø, det er yderst vigtigt at nedetiden begrænses så meget som muligt, derfor er servicering af maskiner, smøringsanlæg, spil, cylindere, mekanik, hydraulik og pneumatik ekstremt vigtig.

Dansk Hydraulik & Industriservice er godkendt af Force Technology til at foretage lovpligtige eftersyn, vi har ekspertisen i at lave sødygtige løsninger der sikrer dig optimal drift. Vi kan også på specialmål fremstille hydrauliske cylindere, pumper mv således de opfylder netop dine behov.

Entreprenør og landbrugsmaskiner
På vores værksted i Eskilstrup er der masser af aktivitet med reparationer, klargøring, serviceeftersyn og tilretning af maskiner. Vores veluddannede team af servicemontører, er altid parate til at hjælpe såvel på værkstedet som ude hos vores kunder.

Af maskiner vi tilbyder service og reparation på kan blandt andet nævnes:
Traktorer uanset mærke, mejetærskere, pressere, gylleudstyr, landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, industrimaskiner, havemaskiner, parkmaskiner, saltspredere, snerydere, golfpark maskiner, robotmaskiner og meget meget mere.

Kontakt os for yderligere information:

Salg/Service
Tlf: 23 47 95 50
Email: service@dkhi.dk


landbrugsmaskiner