Tlf: +45 23 47 95 50
logo
Forside Om os Eftersyn Rådgivning Dunlop Hiflex GRANIT Maskiner Kontakt

Om os
Dansk Hydraulik & Industriservice ApS er en 100% dansk ejet virksomhed, leveringsdygtig af alle slags komponenter, produkter og løsninger inden for hydraulik.

Vi er din hydraulik specialist og vi interesserer os for dine opgaver! Med vores brede kendskab til hydraulik, vores stærke netværk af leverandører og med vores tætte samarbejde med dig som kunde, sikrer vi det helt rigtige produkt og den helt rigtige løsning til enhver opgave.

Begræns nedetiden, nedbrud er et alvorligt problem!
Forebyggende service og vedligeholdelse er altafgørende for at et anlæg eller en produktion kører så gnidningsfrit som muligt. Hos Dansk Hydraulik & Industriservice udfører vi test af anlæg med eventuelt forebyggende reparationer og udskiftning af komponenter.

Vi er specialister inden for blandt andet reparation af cylindre/anlæg, montering af centralsmøreanlæg, udskiftning af ventiler, gear pumper, olieanalyse og tilstandskontrol.

Vores team af hydraulikmontører er altid til rådighed til at afhjælpe problemerne - dette både hverdag som nat og weekend!

Døgnvagt tlf.: 23 47 95 50


Vi er officiel forhandler af Dunlop Hiflex og vi tilbyder salg af:
Akkumulatorer, Filterelementer, Fittings, Hydraulikolie, Hydraulikslanger, Hydraulikpumper, Industrislanger, Pumpestationer, Rør og rørsystemer, Stempelstænger, Pumpestationer og meget meget mere.

Kontakt os for yderligere information:
Salg/Service
Tlf: 23 47 95 50
Email: service@dkhi.dklogo DKHI